PAMPALLUGA 2023 ECO
  • DISPONIBLE A CELLER

PAMPALLUGA. Quan tot sembla quiet, apareix una pampalluga. Una llum subtil que il.lumina l’instant, com les papallones i cuques de llum que ballen a la foscor. Obre aquest vi i deixa’t portar per la seva llum, brindant per allò fugaç, però intens.

VARIETATS. 100% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1800 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2024.

NOTA DE TAST I INFO NUTRICIONAL.

GÍNJOL 2023 ECO
  • DISPONIBLE A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3000 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2024.

NOTA DE TAST I INFO NUTRICIONAL.

MIL SONS 2023 ECO
  • DISPONIBLE A FEBRER DEL 2025

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 69% Ull de Llebre i 31% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 4800 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2024.

NOTA DE TAST I INFO NUTRICIONAL.

GÍNJOL 2022
  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 85% Sirà i 15% Merlot, de les finques de la partida Mas de Móra i de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 2000 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2023.

NOTA DE TAST I INFO NUTRICIONAL.

MIL SONS 2022
  • DISPONIBLE A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 57% Ull de Llebre i 43% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 6300 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2023.

NOTA DE TAST I INFO NUTRICIONAL.

SABÀTIC 2022
  • ESGOTAT A CELLER

SABÀTIC. Aquesta ampolla és plena de temps per a tu. Temps per maridar els teus somnis i desitjos. Per deixar-te fermentar durant un moment. Obre aquest vi jove i agafa embranzida per gaudir amb més força de tot el que vindrà.

VARIETATS. 100% Merlot, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 2100 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2023.

NOTA DE TAST I INFO NUTRICIONAL.

GLOPS 2021
  • DISPONIBLE A CELLER

GLOPS DE VI, GLOPS DE VIDA, GLOPS D’HISTÒRIA.

VARIETATS. 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah i 10% Ull de Llebre, de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 15 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 ºC i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 2950 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Finals de Març del 2023.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2021
  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1800 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2022.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2021
  • ESGOTAT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 65% Ull de Llebre i 35% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 5800 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2022.

NOTA DE TAST.

GLOPS 2020
  • ESGOTAT A CELLER

GLOPS DE VI, GLOPS DE VIDA, GLOPS D’HISTÒRIA.

VARIETATS. 33,5% Merlot, 33,5% Cabernet Sauvignon, 16,5% Syrah i 16,5% Ull de Llebre, de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 14 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 ºC i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1700 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Finals de Desembre del 2021.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2020
  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1450 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2021.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2020
  • ESGOTAT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 75% Ull de Llebre i 25% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3950 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2021.

NOTA DE TAST.

GLOPS 2019
  • ESGOTAT A CELLER

GLOPS DE VI, GLOPS DE VIDA, GLOPS D’HISTÒRIA.

VARIETATS. 50% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 12,5% Syrah i 12,5% Ull de Llebre, de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 14 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 ºC i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 2200 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Finals de Desembre del 2020.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2019
  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 2400 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2020.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2019
  • ESGOTAT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 75% Ull de Llebre i 25% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3900 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14,5% Vol.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2020.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2018

  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 2400 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.7 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2019.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2018
  • ESGOTAT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 70% Ull de Llebre i 30% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3900 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14,5% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.5 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2019.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2017

  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1450 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.6 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2018.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2017
  • ESGOTAT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 75% Ull de Llebre i 25% Cabernet, Sauvignon de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3500 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.4 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2018.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2016

  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès, americà i hongarès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1500 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.4 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2017.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2016
  • ESGOTAT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 90% Ull de Llebre i 10%, Cabernet Sauvignon de la finca de la partida Piques.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès, americà i hongarès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3800 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 13,5% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.6 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2017.

NOTA DE TAST.